mihaela11
640 poze   4341 vizite

prima poza oficiala camp rock2

Aici am poster oficial prima Camp Rock 2, care tocmai terminat filmarile la Cananda câteva săptămâni în urmă.

In the poster of course, we can see the stars of the movie: Joe, Nick, Kevin and Demi Lovato. În poster desigur, putem vedea stele de pe film: Joe, Nick, Kevin şi Demi Lovato.

In the 2nd Camp Rock Mitchie (Demi Lovato) has to try to get people to come to the camp. În 2a Camp Rock Mitchie (Demi Lovato) are pentru a încerca să obţineţi oamenii să vină la tabără. Almost everyone has gone to Camp Star, a new camp which is putting Camp Rock out of business. Aproape toată lumea a plecat la Camp Star, o tabără de noi, care se pune Camp Rock din afaceri. There's another problem too, Nate (Nick Jonas) falls for Dana Alee, the daughter of Camp Star's owner. Există şi o altă problemă de asemenea, Nate (Nick Jonas) intră pentru Dana Alee, fiica proprietarului Camp Star.

You'll have to wait until 2010 to see this movie and find out if Camp Rock makes it, or closes its doors forever. Va trebui să aşteptaţi până în 2010 pentru a vedea acest film şi de a afla dacă Camp Rock face, sau se închide porţile pentru totdeauna.
prima poza oficiala camp rock
prima poza oficiala camp rock


Comentarii album • 1
anonim
milly 25 septembrie 2010  
I'm his big sister, "Tess
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.